Rólunk

Cégünk, a Light Design Kft. 2011-ben alakult meg. Fő tevékenységi körünk kezdetben saját fénytechnikai eszközök bérbeadása volt. De rövid időn belül felismertük, hogy az eszközpark önmagában mit sem ér szakavatott kezek nélkül. Ezért 2 évvel később csapatunkat kibővítettük az Expert Crew Kft. profi szakértő gárdájával.

A cég életében mérföldkőnek számított ez a humán erőforrás bővítés, hiszen azóta komplex rendezvénytechnikai szolgáltatást nyújtunk.

Szolgáltatásaink széles tárháza a fénytechnika mellett immár hangtechnika, színpadtechnika, vetítéstechnika, konferenciatechnika és teljeskörű technikai management szolgáltatást is tartalmaz. Ezenfelül portfóliónkat nemrég rendezvény eszközök bérbeadásával is bővítettük.

A piac mai igényeinek a legmodernebb technika alkalmazásával és a legkvalifikáltabb szakértők bevonásával felelünk meg.

A vizuális technologia fejlődésével lépést tartva olyan beruházásokat eszközöltünk, melyek egyedivé tették minket a hazai rendezvénypiacon.

Vállaljuk rendezvények komplett technikai kivitelezését a tervezéstől a lebonyolítás végső fázisáig. Professzionális, 3D grafikai stúdiónkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy 3D-s vizualizációkat készítsünk ügyfeleink részére. Megrendelőink sikerének szolgálatába állítottuk a legújabb digitális eszközökből, szoftverekből és fényvezérlő perifériákból összeállított tervező rendszerünket.

Jövőbeni terveink között pedig egy kreatív rendezvényügynökség létrehozása szerepel.

Értékesítés

Poleczki Rita
+36 20 289 5482
ritapoleczki@lightdesign.hu
Király Ádám
+36 70 314 2909
akiraly@lightdesign.hu

Technikai csapat

Kalla Tibor
+36 30 852 4540
tibor.kalla@expertcrew.hu
Vereb Ágoston
+36 30 559 1609
agoston.vereb@expertcrew.hu
Farkas Gábor
+36 30 481 8172
gabolight@gmail.com